Zonweringen reinigen? Laat BoBache ze verfrissen

BoBache staat voor ieder reinigingsprobleem van Zonweringen klaar. Met onze flexibele diensten kunnen wij vaak ook nog dezelfde, of de volgende dag bij u terecht om je winkelgevel een frisse uitstraling te bezorgen. Het maakt niet uit hoe vuil je Zonwering is, want BoBache heeft voor iedere Zonnescherm, Markies, Parasol of Zonnescreen wel een oplossing. Ben jij benieuwd of wij jouw zonwering ook helemaal kunnen omtoveren tot een splinternieuw doek? Vraag dan nu een offerte aan!

Zonnescherm en Markiezen Reinigen

Zonnescherm Reinigen

Uniek in België

Wij Reinigen Zonneschermen en andere Zonweringen zoals Parasols en Markiezen en Zonnescreens in België en buurlanden. BoBache staat bekend om haar kwalitatieve resultaten in het reinigen van Zonneschermen. Wij reinigen uw Zonnescherm of Markies tot in nieuwstaat!

markiezen 003

Markiezen Reinigen

Uniek in België

Onze Markies reinigers maken voor zowel particulieren als bedrijven Markiezen schoon. Met onze unieke speciale reinigingsmiddelen van Ô services reinigen wij zowel nieuwe als oude Markiezen die vervuild zijn. Onze ervaren schoonmakers komen graag uw Markies haar eigen kleur

Parasols Reinigen

Parasols Reinigen

Uniek in Belgie

Sinds ons succes met Reinigen van Markiezen en Zonneschermen hebben wij vele aanvragen gehad m.b.t. het reinigen van Parasols, wat is de zomer nou waard met een vuile Parasol? Sinds 2018 bied BoBache ook een reinigingsdienst aan tegen zeer voordelige tarieven!

Bootkap Reinigen

Bootkap Reinigen

Uniek in België

Wij Reinigen Bootkappen in heel België. Met onze unieke speciale reinigingsmiddelen van Ô services reinigen wij ook boottenten en zeilen die vervuild zijn. Onze specialisten op gebied van reinigen van Bootkappen komen graag ook uw boottent zo goed als nieuw maken!

Zeil reinigen

Zeilen Reinigen

Uniek in België

Zand, vuil, algen, schimmels en zand zijn als de pest voor Zeilen. BoBache reinigt zeilen op een gestructureerde manier met de juiste reinigingsmiddelen waardoor uw Zeil haar kwaliteit behoud en ook helemaal gereinigd wordt. Laat jij BoBache binnenkort ook jouw Zeil reinigen?

Tenten Reinigen

Tenten Reinigen

Uniek in België

Wij Reinigen vele soorten Tenten, zoals kampeer tenten of vouwwagen tenten. Wij hebben de beste reinigingsmiddelen van België voor het verwijderen van aanslag op Tenten. Wij staan bekend met kwalitatieve resultaten in reinigen, en reinigen jou tent tot in nieuwstaat.