Over BoBache

BoBache is een sterke en groeiende bedrijf dat zich richt op bedrijven en particulieren met zonweringen. Met al meer dan 15 medewerkers leveren wij de diensten over heel België en buurlanden. Zo bieden wij een totaaloplossingen voor het reinigen van alle typen zonweringen zoals Markiezen, Zonneschermen, Parasols en vele Zonweringen. Vanuit ons bedrijf in Brussel sturen wij dit prachtige team aan bij al onze klanten. 

BoBache voor België, en Belgen kiezen voor BoBache

Om een mooie en gezellige winkelstraat te krijgen, komt er veel meer bij kijken dan alleen een aantal bekende en grote winkelketens in de straat, genoeg parkeergelegenheid en een aantal reclameweken door het jaar heen. Toen het moederbedrijf Ô services aan het eind van de 20e eeuw haar deuren opende in Brussel, merkten we al snel dat niet alles draait om een mooie winkel met hier en daar leuke actieprijzen en goed personeel. Want in tegendeel, er zijn vele betere bedrijven die dat op die manier doen, maar toch niet goed scoren. Deze ervaring heeft eigenlijk dé basis van BoBache gevormd.

Het idee om BoBache te starten kwam toen één van de Zonweringen van Serviclean moest worden gereinigd door al die vogels die dagelijks boven Brussel vliegen en zo nodig hun behoeftes moesten doen boven onze zonneschermen. Wij besloten om dit te laten doen door een erkend Zonwering reinigingsbedrijf van die tijd.

Een duur Zonwering Reiniger was de reden van ons bestaan

Zo gezegd zo gedaan, wij hadden een van de weinige bedrijven die er waren gecontacteerd en hebben daar een offerte opgevraagd voor het reinigen van onze Zonwering. Tot onze grote verbazing zagen wij al gauw dat de prijs die het bedrijf rekende voor de reinigingsdiensten al bijna 2 keer zo duur was dan een nieuwe markies aanschaffen en monteren.

“Het reinigen van onze zonneschermen waren 2 keer duurder dan een nieuwe zonnescherm of markies bestellen & monteren!”

Nou, akkoord is gegeven, want tijd om een nieuwe zonnescherm te bestellen en te laten monteren was er niet.  Je drie keer raden waarom die tijd er niet was… het was de week voor kerst, en bedrijven hier in Brussel waren ontzettend druk. Inclusief wij natuurlijk, en het zou een gemiste kans voor ons zijn om met de kerstdagen (drukste dagen van het jaar) met een vies zonnescherm -waarin de letters van ons bedrijfsnaam bijna niet te zien waren- doorheen te komen.

Het plan na de kerstdagen

Nadat het dure bedrijf ingezet hadden voor het reinigen van onze visitekaartje (zonwering), zei collega Peter iets opmerkelijks, wat eigenlijk het bestaan van BoBache heeft betekend. Peter daagde ons uit, aangezien wij al jaren professionele reinigingsmiddelen produceren zei Peter: “Waarom starten wij niet een Zonwering Reinigingsbedrijf voor winkeliers in Brussel? Maar dan voor een betaalbare prijs dat veel goedkoper moet zijn dan een nieuwe Zonwering aanschaffen. ”

“Zo is BoBache enkele jaren ontstaan, om tegen betaalbare prijzen het stad Brussel te verlichten.”

Onder het genot van een welverdiend drankje begonnen we (naar aanleiding van onze eigen ervaring) te brainstormen waaraan een goed Zonwering reinigingsbedrijf moest voldoen:

  • Het bedrijf moet een betaalbare dienst leveren;
  • Het bedrijf moet vakkundige en ervaren zonwering reinigers beschikbaar hebben;
  • Het bedrijf moet de beschikking hebben over het juiste materieel;
  • Heel Brussel mag de diensten afnemen, zonder extra kosten op voorrijkosten

We besloten deze plannen uit te werken en hieruit is BoBache ontstaan. We hebben ons bedrijf ingericht op de bovenstaande punten en laten hiermee zien hoe het ook anders kan. Voor Brussel was het binnen enkele jaren niet meer nodig om de oude Markiezen of Zonneschermen weg te gooien en een nieuwe aan te schaffen, met BoBache werd het heel simpel en betaalbaar.

BoBache is gestart in Brussel, maar inmiddels zijn we zo gegroeid dat we nu ook in de rest van België voor Zonneschermen en Markiezen reinigen.

Het gaat niet om WAT we doen, maar om WAAROM we het doen

Onze Zonweringreinigers bestaan uit combinaties van professionele Zonweringreinigers specialisten, en ervaren studenten die opgeleid worden tot specialisten, en zo natuurlijk hun zakcentje kunnen verdienen om door te blijven studeren. Hierdoor kunnen wij een optimale service tegen een zeer betaalbare en vooral eerlijke prijs leveren. In plaats van een nieuwe zonwering kopen, kunnen vooral Belgen profiteren van onze tarieven en diensten, laat je zonwering reinigen en bespaar op honderden, of soms wel duizenden euro’s!

  • Studenten van België kunnen doorstuderen en tegelijkertijd een zakcentje verdienen;
  • Belgen betalen zich niet meer rot aan het reinigen van hun zonnescherm;
  • BoBache levert betaalbare diensten en is daardoor Uniek in het land

Wij nodigen u graag uit om onze prijs/kwaliteitsverhouding te ontdekken door, gratis en geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aan te vragen. U ontvangt vandaag nog een offerte op maat.